Vår verkstad

Vi har våran verkstadslokal på Södra Industriområdet i Säters kommun. Här kan du få hjälp med service och reparationer på bilar, maskiner etc. Vi har bra kunskaper inom fordonsel och hydraulik. I byggnaden finns även svetshall för reparation av större gräv och lastmaskinskopor.

Vi utför allt från stålbyten till helrenoveringar av produktionsskopor. Arborrning av fästen, midjor osv till  maskiner. Som hjälp finns lägeställare med kapacitet upp till 6 ton. Ring gärna för mer info.

Vi monterar och servar FOGMAKERS släcksystem, samt utför brandbesiktning på fordon och maskiner. Ring gärna oss om du behöver hjälp med årlig besiktning/service/återfyllning/nyinstallation. På värmarsidan kör vi med Webasto. Läcker slangen? Vi pressar för Hydroscand. Börjar värmen trycka på? Vi är AC-certifierad verkstad! Vi utför service samt reparationer av AC-anläggningar på fordon. Utrustning finns för såväl fältjobb som verkstadskunder.

Välkommen!

Arborrning

Har aggregatet gjort sitt på traktorn? Timmerkranen uppglappad i lederna... Vi renoverar efter behov. Bilden visar nedre infästning på CAT 972K/M. Spricker ofta i ytter ringarna. Bussningen släpper och hålet blir ovalt. Vi har förstärkningskit samt mobil ARBORR MASKIN. Vi riktar även armar där tappar gått av etc.

Reparation av maskintrailer

Börjar chassiet bli mjukt på trailern? Kom till oss så spänner vi tillbaka buken och förstärker med slitplåt!

Reparation av grävare

Har bommen eller stickan på grävaren gått av eller spruckit? Bilderna visar en materialhanterare före samt efter rep.

Renovering av grävaggregat

Renovering av grävaggregat på muddringsmaskin. Byte bussningar/tappar samt framdragning av nya rör/slangar.